Wednesday, June 30, 2010

Pokušaj zabrane prodaje

Važno obaveštenje -prosledi dalje

Ovih dana izloženi smo jakom pritisku povlačenja naših knjiga iz prodaje i pretnji nama kao izdavaču, kao i retkim knjižarama koje prodaju naše knjige, od strane proevropskih, izdajničkih
političkih snaga, koje su pokrale Srbiju i narodnim novcem obezbedile nekoliko svojih narednih pokoljenja.

Kampanja se sprovodi sa samog državnog vrha, preko marionetske izdavačke kuće koja preti nama i onima koji prodaju naše knjige i šalje dezinformišuće e-mailove širom Srbije preteći krivičnim tužbama izdavačkim kućama i knjižarama.

Pored toga cenzurisane i potpuno tekstualno izmenjene knjige Najveća Tajna sa crnim koricama puštene su u prodaju radi dezinformisanja javnosti i blaćenja Dejvida Ajka kao pisca i njegovog celokupnog dela.

Iako knjižare
nisu htele da prodaju naše knjige četiri godine, ove tekstualno izmenjene knjige su se na volšeban način našle u izlozima knjižara.

Želimo da Vas obavestimo da se ne radi o originalnom delu Dejvida Ajka, već o potpuno idejno izmenjenoj knjizi sa iskrivljenom porukom i da je na obradi i promeni teksta radila lokalana nevladina organizacija koja je paravan strane službe za neurolingvistiku. Čitanje ove knjige može imati i nepredviđene mentalne posledice po Vas.

Kupovinom ovih knjiga pomažete snage i delo onih protiv kojih se Dejvid bori svih ovih godina.

Dejvid Ajk je obavešten ali ne i iznenađen i složio se da zbog vanrednosti situacije u kojoj se
nalazimo posle četiri godine mukotrpne promocije njegovog dela u Srbiji, pretnji i zastrašivanja za početak preduzmemo sledeću meru:

Prilikom Dejvidovog predavanja u Beogradu ulazak će biti moguć isključivo uz naše kupljene knjige koje će tom prilikom biti obeležene na prigodan način kako se ne bi mogle koristiti za više osoba.

Molimo organizacije i pojedince koji dele antiglobalističke stavove da kupovinom naših knjiga pomognu dalje izdavanje originalnih Ajkovih dela a ne gušenje širenja njegove misli na srpskom jeziku.



No comments: